29 mayo 2011

Final de Temporada


Anit, amb la final de la Champions League es va posar punt i final a la temporada de fútbol. Aquesta temporada el Barça ha fet història un any més, i ho ha fet a pessar de un Madrid que li va saber posar fronf al principi de temporada, pero que poc a poc i en veure que no hi havia forma de guanyar al camp van començar a representar un “show”, un espectacle indignant que no es pot dir que es fútbol per cap lloc. Personalment pense que personatges com José Mourinho no aporten res de bó a l’esport i que gràcies a personatges com ell l’imatge de l’esportivitat es veu seriament afectada, crec que els responsables de les competicions deurien prendre mesures per a evitar declaracions com les que realitzada cada cap de setmana aquest impresentable, que l’únic que fan es incitar a la violència i desprestigiar l’imatge del fútbol.

Però ara que la temporada ha acabat i el temps i el joc en el terreny han posat a cadascú en el seu lloc s’ha demostrat qui es el millor. Personalment aquesta temporada ha sigut un poc extranya per a mi, ja que no he pogut gaudir d‘ella amb els meus amics, amb els culés de Carcaixent. En Bèlgica i en Holanda hi ha una gran afició al futbol i els encanta el Barça, he vist tots els derbys en bars plens de gent del Barça, he disfrutat dels partits amb amics culés de totes les parts de la península, he vist partits en la televisió de ma casa en holandés y en francés, tots els diumenges he posat www.rojadirecta.org per a veure la lliga espanyola, però no ha sigut el mateix, enguany no he pogut disfrutar de la mateixa forma de la lliga, m’han faltat els coleguetes…
Però a pessar de tot açò el Barça continua fent història i trencant récords i estadístiques, i el que es més important per a mi, donant-me alegríes arreu del món.


Per tot açò, sols he de dir: gràcies F.C. Barcelona per ser més que un club.

FORÇA BARÇA!!!



 















  -Nava-

No hay comentarios:

Publicar un comentario