09 abril 2011

Coleguetes Tour 2011 - Part 1


Bueno pues aquesta entrada es mereix dues parts tinguent en compte la magnitud de l’esdeveniment.

La història començà fa poc més d’un mes, quan un grapat de coleguetes compraren un billet de anada i tornada a Brussel.les per a vindre a fer-me una visiteta. Els dos primers en arribar van ser Vicent i Airam, que vingueren el dimarts dia 29. Jo estava un poc preocupat per l’hora de arribada perque tenia que donar una classe de castellà a universitaris, pero finalment arribaren a les vuit de la vesprada i no va haber cap problema. El que no sabien ells es que els havia preparat una sorpresseta, aprofitant el bon temps que estava arribant vaig organitzar una festa en el jardí de ma casa i vaig convidar a un bon grapat d’amics. A les poques hores de arribar a Bèlgica Airam i Vicent ja van tindre que començar a esforçar-se per a fer-se entendre entre búlgars, lituans, polacs, russos, turcs i algún que altre valencià.

Al dia següent el meu company Tibet ens va deixar la seva bici i jo en vaig llogar una de la universitat, començava el tour ciclista per Mechelen. Gràcies a que els tres anavem sobre dues rodes vam poder veure la majoria de les parts representatives de la ciutat. Inclús Airam va acabar agafant-li el gustet a anar amb bici. Al acabar el tour una visiteta ràpida al Aldi per a comprar el que necessitavem per a passar la setmana i després de dinar i a contra-rellotge a agafar un tren cap a Brugge!!!

Anavem Daiva, Jean i nosaltres tres i abans de arribar a Brujas ferem una paradeta en Amberes per a canviar de tren i per a comprar algunes birres per a amenitzar el viatge, el temps no ens va acompanyar i va començar a ploure, pero només durant el viatge. Al arribar a Brujas anarem directament al primer bar de la nit, on haviem quedat amb Justina, l’amiga de Daiva que viu allí. A partir d’aquest moment començà la nit en la que Airam i Vicent conegueren la Duvel (la meua cervessa belga preferida, de 11 graus) i la nit va anar arribant al final de bar en bar i coneguent a belgues, lituans, americans i mexicans. Ens despertarem en casa Justina, enfront de Bruggeport, ens despedirem de Daiva i ens en anarem de visita turística per Brugge.

Tornarem a Mechelen just a temps per a rebre a Salva i Arturet, després de que s’instalaren en el hostel anarem a ma casa i gaudirem de un típic sopar turc que ens va preparar Tibet. Al acabar anarem tots junts al famós bar que té mes de 400 cervesses diferents en la carta i alli jugarem al “Quién soy” i els meus coleguetes feren trampes per a guanyar.



La nit es va allargar un poc més del que esperavem i per al matí següent jo tenia una altra sorpresseta preparada, anarem junt a un grup de estudiants internacionals que estaven de visita en Mechelen a la torre de la catedral, després de pujar més de 600 escalons disfrutarem de unes vistes meravelloses del paisatge. Per la vesprada, i a completar el dia ens en anarem a Leuven, la ciutat on es troba la plaça amb més bars per metre quadrat del món, es una ciutat molt bonica i les perdiuetes de allí també estàn molt ben “dotades”.


La visita a Leuven no es va allargar massa ja que a les vuit de la vesprada arribava la resta de l’expedició de coleguetes amb sorpressa inclosa…







 -Nava-

No hay comentarios:

Publicar un comentario